Lamika napisał(a):Ronin
Dzięki za piękną wyprawę, na którą osobiście bym się nie wybrała,
Czemuż to? Tatry nie są znowuż tak dalekie i tak nieprzystępne, a ich piękno jest warte każdego wysiłku i zmęczenia.
Lamika napisał(a):Milo Cię poznać
Lamika napisał(a):choć minę masz trochę nieprzystępną
Jakoś nie lubię się uśmiechać do zdjęć - mam odczucie że źle wtedy wypadam na zdjęciach. A tak w ogóle to wolę być po drugiej stronie obiektywu - tak jest bezpieczniej.
Jeśli moje fotki z ostatniego wypadu w Tatry się podobały to wrzucę teraz fotki z wcześniejszej wycieczki - też Tatry, rejon niemal ten sam - też Dolina Pięciu Stawów, tylko że zamiast na Krzyżne to poszliśmy z kolegami na Szpiglasową Przełęcz i Szpiglasowy Wierch, a stamtąd "ceprostradą"
do Morskiego Oka i dalej do Palenicy.
No to zaczynamy!
Na początek Wodogrzmoty Mickiewicza (wiem, wiem są strasznie obfotografowane, ale nie mogłem sobie też odmówić tej.... przyjemności
sfocenia tego wodospadu.
Troszkę pod innym kątem - żeby nie było tak standardowo
Potok Roztoka czyli potok wypływający z Wielkiego Stawu Polskiego i tak pięknie opadający do Doliny Roztoki tak bardzo znaną Wielką Siklawą.
Aha, ze względu, że trochę zawaliłem ustawienia w aparacie to zdjęcia są wołane z raw-ów i składane we w miarę realistyczne hdr-y stąd też trochę dziwne, dość mocne nasycenie kolorów.