Czy musi być tytuł

Moderator: Lamika

Re: Czy musi być tytuł

Postprzez Maciek » wtorek, 19 sierpnia 2014, 20:05

Co Wy z tymi siateczkami :mrgreen: Ja wrzucam jak leci, jeszcze się nie zapchało :twisted:
Maciek

Postprzez emen5 » wtorek, 19 sierpnia 2014, 20:57

Kubku :) Kiedyś będzie pierwszy raz ;)
Pozdrawiam
Obrazek
emen5

Postprzez Jola » sobota, 27 września 2014, 23:49

-A Ty jak sie masz? - zapytał Puchatek
-Nie bardzo sie mam-odpowiedział Klapouchy-Juz nie pamietam czasów , żebym jakos sie miał.

A.A.Milne-Kubuś Puchatek

Czas na obiecane wyjaśnienia mojej nieobecności. Przegrałam przetarg.Niby wiedziałam że jest ustawiony ale zawsze pozostawała nadzieja na jednego uczciwego czlowieka :!: Nawet on sie nie przebił :( Co z tego że wszyscy żałują i patrzą jak zbite spaniele-pracowałam tam kilka miesięcy wiec wiedzą co tracą.Ja zajmowałam sie porządnym wykonywaniem swoich obowiązków a nie wyrabianiem znajomości i myslałam że o to chodzi. Wygrał ktoś kto juz kilka dni temu proponował żebym u niego pracowała jak juz obiekt bedzie jego :shock: :x Nie zgodziłam sie -bardziej niz kiepskie pieniądze a miał nadzieje że ja bedę wszystko robiła :shock: Od 1 października będę stara i bezrobotna bo juz nic mi nie zostało :( A na dodatek 23 stycznia idę reperowac drugie kolano . Przecież potem ok 1 i 1/2 miesiaca na zwolnieniu i troche czasu na dojście do formy :( Skrzydełka mi opadły i ręce :( Trzeba znowu szukać pomysłu na siebie i życie-który to juz raz? Ale może,może... W końcu Ci którzy mnie znają wiedza co jestem warta i jak potrafię pracować-nie tylko ja ale i moje dziewczyny :P Czy możecie sobie wyobrazic ze ciagle do mnie dzwonia i pytaja kiedy dam im prace-mimo że dwie z nich juz znalazły inne zajecie :shock: Nadzieja umiera ostatnia ,gdzieś tli sie iskierka że cos się zmieni i los sie odwróci.
Obrazek
Obrazek
Jola

Postprzez emen5 » niedziela, 28 września 2014, 18:33

Jolu :) Jak jest bardzo źle,to MUSI być lepiej :!: Po prostu wszystko zło już się wyszalało i straciło siły do szkodzenia.Obejrzyj się: za rogiem już błyska światełko :D
Pozdrawiam
Obrazek
emen5

Postprzez Lamika » niedziela, 28 września 2014, 18:48

Jolu :) Jest tak, jak napisała Emen. Nawet przysłowia to potwierdzają ;) Najważniejsze nie tracić wiary w siebie :!:
Birds of a feather flock together.
Lamika
Administrator

Postprzez Kawusia » niedziela, 28 września 2014, 19:29

Jolu, rozumiem Ciebie doskonale i współczuję. Wiem coś na temat braku pracy... oczywiście nie w moim przypadku tylko córki.
Kocham moje miasto
Obrazek
Kawusia

Postprzez Alicja » niedziela, 28 września 2014, 21:31

Układy, układziki i próby wyzysku człowieka przez człowieka ... c`est la vie :( żal tylko, że Ty, Jolu, musiałaś tego doświadczyć i to akurat teraz :evil: złe prawo serii przemija i w pewnym momencie nastaje dzień radości i na ten dzień będę czekać razem z Tobą.
P o z d r a w i a m
Obrazek
Alicja

Postprzez Mirtusz » poniedziałek, 29 września 2014, 11:00

Nie poddawaj się, Jolu :) Nie wierzę, że mogłabyś to zrobić. To w ogóle nie w Twoim stylu ;) Przeciwności nas wzmacniają, pamiętaj o tym :) Trzymam za Ciebie kciuki. Twój fan ;) :D
Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
Mirtusz

Postprzez Jola » poniedziałek, 29 września 2014, 21:26

Emen :D Lamiko :D Kawusiu :D Alicjo :D Mirtusz :D
Dziękuję za słowa otuchy :D Otrząsnę sie jak zwykle, ale z biegiem lat coraz dłużej to trwa :P Jakieś depresje mi nie grożą bo to nie ten charakter ;) Co najwyżej mroczna norka na kilka dni :mrgreen: W dalszym ciągu wierzę w ludzi i w to że źle to juz było :P
Znalazłam taki obrazek,który odzwierciedla moje podejście do takich sytuacji :D

Obrazek

Mirtusz :D Dobrze wiedzieć że mam Fana ;) Choćby jednego :D
Obrazek
Jola

Postprzez Fili » poniedziałek, 13 października 2014, 09:23

Jolu :) życzę Ci znalezienia jak najszybciej dobrej pracy :)
Fili

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ponarzekaj - będzie lżej