Futrzaste Ellen

Moderator: Lamika

Postprzez Ellen » poniedziałek, 28 stycznia 2013, 18:47

Obrazek
Czasem trzeba się zrelaksować :lol:

Obrazek
Klops na straży domowego spokoju :lol:

Obrazek
Pora spać a łóżko jeszcze nie gotowe :lol:

Obrazek
Melancholia mnie dopadła .... :lol:

Obrazek
Ja paczę ... :lol:

C.d.n...
Ellen
Administrator

Postprzez Ellen » poniedziałek, 28 stycznia 2013, 18:56

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Cześ_ka z Niedźwiadkiem sprawdzają ile kotów zmieści się w koszyku :lol:

Obrazek
A za oknem biało .... ;)

Obrazek
Ellen
Administrator

Re: Futrzaste Ellen

Postprzez Kawusia » poniedziałek, 28 stycznia 2013, 19:06

Ellen, napatrzeć się nie mogę jakie one wszystkie śliczne , z chęcią bym je wszystkie odpowiednio popieściła :D
Kocham moje miasto
Obrazek
Kawusia

Postprzez Ellen » poniedziałek, 28 stycznia 2013, 19:08

Kawusia napisał(a):Ellen, napatrzeć się nie mogę jakie one wszystkie śliczne , z chęcią bym je wszystkie odpowiednio popieściła :D

W takim razie będę wklejać dużoooo zdjęć. ;) Może skuszę Cię kiedyś na przyjazd do mnie :)
Ellen
Administrator

Postprzez Kawusia » poniedziałek, 28 stycznia 2013, 19:16

Kuś, kuś ... to bardzo miłe :D
Kocham moje miasto
Obrazek
Kawusia

Postprzez Alicja » poniedziałek, 28 stycznia 2013, 19:20

Ellen :D dzięki za nowe zdjęcia pupilków i poproszę o jeszcze, przynajmniej raz w tygodniu :D Przesyłam im wszystkim porcję głaskanka :)
P o z d r a w i a m
Obrazek
Alicja

Postprzez Lamika » poniedziałek, 28 stycznia 2013, 19:42

Ellen :) Masz zdecydowanie utrudniony dostęp do komputera :lol: A cóż to jest to czarne diablę, bo już się pogubiłam :?: :shock:
Birds of a feather flock together.
Lamika
Administrator

Re:

Postprzez Ellen » poniedziałek, 28 stycznia 2013, 19:45

Lamika napisał(a):Ellen :) Masz zdecydowanie utrudniony dostęp do komputera :lol: A cóż to jest to czarne diablę, bo już się pogubiłam :?: :shock:

To czarne diablę to Kuleczka :)
Tu oddam głos Cześ_ce bo ona jest specjalistką od opowiadania kocich historii ... ;)
Ellen
Administrator

Opowieści Cześ_ki

Postprzez Ellen » poniedziałek, 28 stycznia 2013, 20:07

Cześć :) Duża poprosiła mnie żebym opowiedziała Wam o Kuleczce i Klopsie :)
Zacznę od Klopsa bo po pierwsze jest starszy i po drugie jest z nami dłużej. Klopsik został wyrzucony na jedno z praskich podwórek w środku sezonu urlopowego.Miejsce było mało przyjazne dla niego , miejsce gdzie koty są szczute psami a dzieci za punkt honoru biorą sobie trafienie w kota kamieniem. :evil: Wychowany w domu Klopsik nie wierzył,że człowiek jest zły, z pełnym zaufaniem garnął się do człowieków. Któregoś dnia jakiemuś dziecku udało się trafić Klopsa prosto w oko. Zamiast pieszczoty Klopsio doznał bólu i utraty wzroku w jednym oku. :( . Świat Klopsa się zawalił i w efekcie załamania Klopsik zachorował na nerki. Duża wiedziała,że Klopsik nie ma szansy na adopcję , wszyscy chcą zdrowe,piękne ....
I tak Klopsik trafił do naszej rodziny. Fajny z niego chłopak , czasem ze mną szaleje :D Ma jedną wadę - rozpycha się w łóżku :lol: I czasem zajmuje Kacprowi wannę :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

O Kuleczce opowiem Wam za chwilę, muszę sprawdzić co Duża robi w kuchni ;)
Ellen
Administrator

Opowieści Cześ_ki

Postprzez Ellen » poniedziałek, 28 stycznia 2013, 20:30

Jestem z powrotem i już mówię jak to było z Kuleczką ;)
Jest takie miejsce pod Poznaniem , nazywa się Swarzędz. A tam,w tym Swarzędzu jest osiedle socjalne ( nie wiem co to jest,ale Duża mówi,że to złe miejsce) . Kuleczka opowiadała mi , że na własne oczy widziała jak tacy łysi i ogromni najpierw stawiają miseczki z jedzeniem a później rozjeżdżają koty samochodami :( Koty tam są zabijane , szczute psami , po prostu koszmar. Kuleczkę kiedyś rozdzielono z jej braciszkiem Charlim , wyadoptowano a po jakimś czasie podrzucono z powrotem w to samo miejsce. Dziewczyna się załamała , straciła zaufanie do ludzi którzy tak ją zawiedli. Kiedyś podsłuchałam rozmowę naszej Dużej z Dużą Kasią , że pilnie trzeba wyadoptować 10 kotów z tej kolonii ( 6 zostało zabitych) . To było przed tym jak Duża przyniosła do domu to piękne drzewko :) . Dla Kuleczki nasz dom miał być prezentem świątecznym. Nie udało się bo nie było komu przywieźć ją do nas. Wszyscy naokoło byli zdenerwowani bo Kuleczka pomimo wszystkich przeżyć nadal była bardzo ufna i lgnąca do człowieków . W końcu nadszedł ten dzień kiedy taka fajna dziewczyna jadąc do Warszawy przywiozła Kuleczkę. Duża powiedziała : " Jest was teraz 13 i na tym koniec" .

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ellen
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wszystkie zwierzęta małe i duże, czyli nasi pupile