Czy musi być tytuł

Moderator: Lamika

Postprzez Alicja » czwartek, 14 lutego 2013, 22:32

Kawusiu dziękuję :D ale dalej będę trzymać kciuki za szczęśliwy i szybki finał całej sprawy :)
P o z d r a w i a m
Obrazek
Alicja

Re: Czy musi być tytuł

Postprzez emen5 » czwartek, 14 lutego 2013, 22:33

Kawusiu :) Świetna wiadomość :D Bardzo się cieszę i całuję :D
Pozdrawiam
Obrazek
emen5

Postprzez DługiMarek » piątek, 15 lutego 2013, 12:07

To super że pomimo obaw sprawa się jednak "prostuje" :mrgreen: -jak noga :lol: .Byle do wiosny(słonecznej) -od razu inaczej patrzy się na świat gdy świeci słoneczko i ptaszki ćwierkają :D .trawka się zieleni i wszystko rozkwita....
A mnie dopadło jakieś -no właśnie-sam nie wiem co-chyba handra ,a do tego albo kłopoty z "pikawą" albo z błędnikiem-ale wychodzi że obydwie rzeczy na raz...
Po prostu-2 tygodnie pracy jednym ciągiem i potem 2 dni wolnego to za dużo na mój organizm :mrgreen: -nie mogę mieć wolnego i NIC nie robić-organizm wariuje :? Dobrze :twisted: że jutro idę już do pracy....Na emeryturę ....chyba nie pójdę :lol: -mam się przekręcić :?: :mrgreen:
DługiMarek

Postprzez Lamika » piątek, 15 lutego 2013, 12:34

Marku :) A może to odwrotnie jest :?: Za dużo pracy ciurkiem, jedziesz na adrenalinie i kiedy masz chwilę wytchnienia, to organizm pokazuje, że tak dalej nie da rady :?: A poza tym, to chyba warto udać się do lekarza ;)
Birds of a feather flock together.
Lamika
Administrator

Postprzez Fili » piątek, 15 lutego 2013, 17:32

Kawusiu, cieszę się razem z Tobą i córką :)
Marku, tak jak piszesz, wiosną będzie lepiej, ale do lekarza idź :)
Fili

Postprzez Jola » piątek, 15 lutego 2013, 17:49

Marku :-D Że trzeba do lekarza to wiesz najlepiej Sam.Pamietaj tylko żeby nie lekceważyć żadnych złych objawów. Za mało było gór tej zimy. Humor wróci jak połazikujesz i pooddychasz górskim powietrzem-jesteś typowym chodziarzem i jak sie zmęczysz tym co lubisz od razu będzie jasniej na świecie.
Obrazek
Jola

Postprzez emen5 » piątek, 15 lutego 2013, 20:02

Marku :) Idź do lekarza.Rozumiem,ze nie chcesz na zwolnienie,ale może da jakieś lekarstwa. A może kilka dni urlopu by się przydało :?: Bo na moje oko to jesteś przemęczony :roll:
Pozdrawiam
Obrazek
emen5

Postprzez DługiMarek » piątek, 15 lutego 2013, 20:23

Dzięki za słowa otuchy.Jola-jesteś lekarzem razem z Lamiką :?: :mrgreen:
A urlop....na urlopie będę remontował pokój córki i muszę odrenować cały ogród-czyli większość urlopu w....pracy :mrgreen:
Ale w Biesy jadę :D a i o Czarnohorze coraz częściej myślę....
DługiMarek

Postprzez Kawusia » piątek, 15 lutego 2013, 20:41

Marku , nie lekceważ objawów złego samopoczucia, wizyta u lekarza konieczna. Wiem, że się chce bo to, bo tamto ale zrób to dla siebie i dla Rodzinki ;)
Ja życzę Ci dużo zdrowia i dobrego samopoczucia , wiosna tuż tuż i będzie wszystko dobrze. :)
Kocham moje miasto
Obrazek
Kawusia

Postprzez DługiMarek » piątek, 19 kwietnia 2013, 13:39

Niech to szlag :!:
Muszę tu ponarzekać :mrgreen: -nie rozumiem niektórych "ludzi".Wczoraj miałem małe bum-wyjeżdżałem z zatoki i w martwym polu lusterka znalazł się Golf-no i najnormalniej zajechałem mu drogę.Inna sprawa że popylał tym Golfem-cóż nie miałem radaru :mrgreen: .Efekt :?: -u mnie przedni pas i zderzak do wymiany,w golfie-rysnięte tylne nadkole,drzwi i kołpak.Mówię synkowi:spiszemy oświadczenie-przecież nic nikomu się nie stało,a ten -boję się przyszłego teścia-znaczy co powie-wzywamy policję.Z synkiem nie ma dyskusji -uparł się jak osiol.Przyjechały k........żniki i co? -mandat 500 zł.
Nie rozumiem takich "ludzi".co mu to dało :?:
Chyba że kumpel-kr......żnik weźmie go na piwo za wykonanie planu mandatów-bo jeden z nich był fumflem golfiarza.Nawet nie spytali czy przyjmę mandat ! -od razu zdecydowali.........
Niech to szlag........
Nasza policja to tylko mandaty wali i poluje na kierowców..................a na emeryturę idą po 15 latach "pracy" w cieplutkich radiowozach........
DługiMarek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ponarzekaj - będzie lżej