Czy musi być tytuł

Moderator: Lamika

Re: Czy musi być tytuł

Postprzez Kawusia » poniedziałek, 16 grudnia 2013, 21:53

To "coś" to chyba kawałek mojej starej kości się ukruszyło :roll: - a bo ja wiem ??? :lol:
Kocham moje miasto
Obrazek
Kawusia

Postprzez Jola » poniedziałek, 16 grudnia 2013, 21:53

Kawusiu :) Nerw??? Dziwnie to brzmi-urwało i uraża :roll: Życzę dobrego lekarza i ulgi w bólu :)
Obrazek
Jola

Postprzez Lamika » poniedziałek, 16 grudnia 2013, 21:55

Kawusiu, żeby się kość ukruszyła potrzebny jest jakiś silny uraz, wypadek. Nigdy nie słyszałam, żeby komuś sam z siebie urwał się kawałek kości :shock:
Birds of a feather flock together.
Lamika
Administrator

Postprzez emen5 » poniedziałek, 16 grudnia 2013, 21:56

Kawusiu :o co to znaczy,że coś się urwało :?: :shock: Trzeba było docisnąć tą lekarkę,żeby nie mówiła zagadkami :evil:
Pozdrawiam
Obrazek
emen5

Postprzez Mirtusz » poniedziałek, 16 grudnia 2013, 22:07

Nigdy nie słyszałam, żeby komuś sam z siebie urwał się kawałek kości :shock:

Lamiko, w przypadku osteoporozy takie rzeczy mają miejsce.

Kawusiu :) Szybko zdrowiej :)
Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
Mirtusz

Postprzez Kawusia » poniedziałek, 16 grudnia 2013, 22:09

Jutro albo pojutrze zrobię jeszcze jedno badanie aby wykluczyć to co myślę.... rozmawiałam z koleżanką . Może się okaże,że to "tylko" przeziębiona nerka ;)
Kocham moje miasto
Obrazek
Kawusia

Postprzez Alicja » wtorek, 17 grudnia 2013, 01:27

Kawusiu :D mam nadzieję, że wkrótce trafna diagnoza zostanie Ci przedstawiona, że kolejne badania wykluczą potrzebę operacji i że odpowiednio dobrane leki przepędzą choróbsko na zawsze. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia :!: :D
P o z d r a w i a m
Obrazek
Alicja

Postprzez emen5 » sobota, 11 stycznia 2014, 13:48

Nie zaglądałam wczoraj,bo miałam przeżycie - można powiedzieć traumatyczne :( Cały dzień,do późnego popołudnia, nie wychodziłam poza spacer z psem. Dopiero około 16-ej musiałam wyjść ( jeden przystanek tramwajem) i zorientowałam się,że nie mam kluczyków do samochodu,które noszę zawsze w kieszeni wyjściowej kurtki.Okropnie się zdenerwowałam :( Poprzedniego dnia wróciłam przecież późno samochodem z zebrania i kluczyki powinny tkwić w kieszeni :!: Obszukałam wszystko: w domu,na parkingu,po drodze do banku,w którym byłam - nic :( Doszłam do wniosku,że mi ktoś wyciągnął te kluczyki z kieszeni w tramwaju,bo taki typ ironicznie się uśmiechał jak zapinałam kieszeń w kurtce.Byłam tak zdenerwowana,że nie miałam ochoty na gadanie,na jedzenie,na nic :!: :o (kiedyś w takich "nerwowych" sytuacjach potrafiłam nie jeść 3 dni,tylko kawa i papierosy). Godzinę temu wyszłam z psem i :shock: zajrzałam do pani dozorczyni z pytaniem,czy ktoś nie znalazł kluczyków.Okazało się,ze znalazł jej mąż,ale nie skojarzyła,że to moje.No pewnie,ona nie jeździ moim samochodem.Wczoraj do niej nie zajrzałam,bo było ciemno w mieszkaniu.Uspokoiłam się i stwierdziłam,że podejrzliwość jest bardzo zaraźliwa :o Człowiek ciągle słyszy i czyta o kieszonkowcach,to później wszystko mu się kojarzy :shock: A teraz mogę się z siebie pośmiać :lol:
Pozdrawiam
Obrazek
emen5

Postprzez Alicja » sobota, 11 stycznia 2014, 14:04

Ważne, że historia dobrze się zakończyła :D
P o z d r a w i a m
Obrazek
Alicja

Postprzez Kawusia » sobota, 11 stycznia 2014, 14:29

Emen, dobrze, że tak to się skończyło...ale ostrożności nigdy nie za dużo :roll: złodziejaszki tylko czekają na okazję :evil:
Kocham moje miasto
Obrazek
Kawusia

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ponarzekaj - będzie lżej