krzaki są wyższe ode mnie:D.pod sam sufit prawie. na początku przywiązuje je do tyczek włóczką a potem sznurkiem do linki w górze którą mam założoną pod sufitem przez balkon. chyba 11 krzaków mam. to są normalne pomidory nie jakieś miniaturki. nie mam naturalnego nawozu więc codziennie daję im z wodą substral do pomidorów <w proszku - wygląda trochę jak proszek do prania> usuwam dolne liście i "wilki". 2 rok mam hodowlę pomidorów na balkonie. kiedyś może w szklarni będę mieć jak się dorobię szklarni i własnego ogródka. każdy pomidor ma swoją doniczkę. w tamtym roku miałam po dwa pomidory w doniczce ale słabsze owocowanie miały a tym roku jest lepiej. w doniczkach pomidorowych mam w niej jeszcze aksamitki i zioła - różne rzeczy razem z nimi rosną. ale pomidorów nic nie atakuje. to tak trochę odstraszająco te dodatki do pomidorów.nasionka kupuję w sklepie <w tych większych ale i w kwiaciarniach mają>kupuję je wtedy kiedy jest sezon na nasionka. rzodkiewka na balkonie też jest fajna. mam też pietruszkę, koperek, szałwię i kwiatki. w tym roku nemezję posiałam zrobię zdjęcia to Wam pokaże jakie ma piękne i różnokolorowe kwiatki. jutro Wam powiem jaka jest średnica doniczek
bo dziś ciemno jeszcze mnie coś porwie