Czy musi być tytuł

Moderator: Lamika

Postprzez Ellen » sobota, 12 lipca 2014, 18:40

Sunia nie ma krótkiego ogona , to po prostu było takie ujęcie :) Za to ma bardzo bogate "życie wewnętrzne" :evil: Pierwszy raz widzę taką inwazję glist :evil: Dziś dostała drugą dawkę leku na odrobaczenie , jutro kolejna i jeśli przestanie wydalać pasożyty, powtórka odrobaczenia za 2 tygodnie.
Panna jest w typie jagteriera i takiej wielkości będzie. :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ellen
Administrator

Postprzez Alicja » sobota, 12 lipca 2014, 18:45

Sunia jest śliczna :D jakiemuś ... nie chciało się nawet wydać trochę kasy na lekarstwa :?: :o
P o z d r a w i a m
Obrazek
Alicja

Re: Czy musi być tytuł

Postprzez Mirtusz » sobota, 12 lipca 2014, 18:51

Śliczna sunieczka :D Długo nie będzie szukać nowego domu ;) Szczęściem w nieszczęściu trafiła do Ciebie, Ellen :)

Głaskanko dla Nowej, całej sfory, w tym również dla Ciebie, Ellen :mrgreen:
Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
Mirtusz

Postprzez emen5 » sobota, 12 lipca 2014, 20:04

Sunia jest piękna :D Ma taką wyrazista mordkę,ale oczka smutne :roll: Przytul ją,żeby się uśmiechnęła :) Proszę o porcję pieszczot dla całej Twojej sfory :)
Pozdrawiam
Obrazek
emen5

Postprzez Fili » sobota, 12 lipca 2014, 21:08

Ellen :) sunia trafiła na Twoje kochające wszystkie zwierzaki serce. Ma smutne oczka, ale przy Tobie, póki nie znajdzie nowego domu będzie szczęśliwa :)
Fili

Postprzez emen5 » czwartek, 24 lipca 2014, 15:04

Wnerwiłam się maksymalnie :evil: Firefox zablokował wtyczkę Adobe Flash na stronie startowej i nie ma na to siły,bo nie mogę jej zaktualizować :evil: Aktualizacja w przypadku tej wtyczki,to po prostu nowa instalacja z angielskim tekstem.Ponieważ niestety nie znam języka,nie mogę nic zrobić,bo wyrażając zgodę,mogę "przy okazji" zainstalować sobie różne "ciekawe" dodatki :o Albo zgodzić się na zapłatę za licencję,bo i taka funkcja tam występuje (trochę rozumiem co czytam ale nie do końca) :o A wszystko po to,żeby właśnie zmusić nieuważnych użytkowników do instalacji niechcianych programów :evil:
Pozdrawiam
Obrazek
emen5

Postprzez DługiMarek » piątek, 25 lipca 2014, 01:30

Albo olej ff i przejdz na chrome abo odinstaluj wtyczkę,restart ff i zainstaluj od nowa...
DługiMarek

Postprzez Ellen » środa, 30 lipca 2014, 18:59

Wczoraj przeżyłam chwile grozy. :? Kilka dni temu zadzwonił do mnie D. z informacją, że ma dla mnie oryginalnego nowego Nortona. Kazał mi ściągnąć z netu i podał klucz. Niestety, Norton ściągnięty z netu nie przyjmował tego klucza. W związku z tym D. wysłał mi płytę pocztą.
Szczęśliwa usiadłam wczoraj przed laptopem, odinstalowałam netowego Nortona i zainstalowałam tego z płyty. Tym razem nie było problemu z kluczem,ale po restarcie nie mogłam uruchomić laptopa ponieważ sam się restartował na okrągło :( Okazało się, że padł system :evil:
Dobrze, że akurat był Jasiek - syn Kasi. Walczył przez 2 godziny z moim laptopem i za którymś razem udało się gada uruchomić.
Oczywiście, na wszelki wypadek odinstalował Nortona , pal diabli, że legalny i na rok. W zamian za Nortona mam zainstalowanego Avasta :)
Mnie ta sytuacja kosztowała wiele nerwów. Gdyby nie udało się nic zrobić musiałabym odsyłac laptopa do Norwegii , do D. bo gwarancja i ubezpieczenie jest norweskie i nie wiem czy u nas są honorowane. :?
Dlatego wczoraj weszłam na forumek i zaraz wyszłam. :)
Ellen
Administrator

Postprzez Kawusia » środa, 30 lipca 2014, 19:05

Ellen, dobrze,że to się skończyło bez skutków ubocznych.
My mamy "Avasta" i póki co jesteśmy zadowoleni.
Kocham moje miasto
Obrazek
Kawusia

Postprzez emen5 » środa, 30 lipca 2014, 19:42

Ellen,faktycznie miałaś dużą atrakcje :shock: Ja też,jak Kawusia,mam Avasta bezpłatnego i też jestem zadowolona.Dobrze,że tego Nortona odinstalowałaś :roll:
Pozdrawiam
Obrazek
emen5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ponarzekaj - będzie lżej