Czy musi być tytuł

Moderator: Lamika

Re: Czy musi być tytuł

Postprzez DługiMarek » czwartek, 15 listopada 2012, 16:55

Pleszka !
Nie przejmuj się-mnie ostatnio też wszystko w....nerwia :evil: -a zwłaszcza ciągłe telefony od różnej maści konsultantów proponujących to i tamto.Rozumiem-to ich praca,ale-wytłumaczysz jednemu że dziękujesz za wszystkie oferty,a jutro dzwoni drugi z tej samej firmy i proponuje to samo-a nawet więcej.
W pracy-też mnie wq.... -dostałem samą młodzież-jednemu "się chce"-reszta to olewa.Jak tak można-z takim nastawieniem iść do pracy :?:
Gdyby to ode mnie zależało-"waliłbym" po premii...
Mam nadzieję że pogoda do soboty się utrzyma-wreszcie ruszę d...sko z chaty i gdzieś wyjdę-"ponad to wszystko"
Szkoda że nie mieszkasz bliżej-i nie "łazikujesz" po górach-przeszłabyś się z nami.U mnie to lekarstwo działa. :D
Pozdrawiam
M.
DługiMarek

Postprzez DługiMarek » czwartek, 15 listopada 2012, 16:58

A tak-żeby jeszcze ponarzekać :twisted: -kto pilnuje daty :?: :!: -wychodzi na to że mamy LIPIEC :o :evil: :!:
I jak tu nie narzekać..... :mrgreen:
DługiMarek

Postprzez DługiMarek » czwartek, 15 listopada 2012, 17:00

Ło matko-ale ze mnie pierdoła.....popatrzyłem na datę "kiedy dołączył"...
Bardzo przepraszam-widać że ze mną nie ten tego......... :mrgreen: :evil: :cry:
DługiMarek

Postprzez Pleszka » czwartek, 15 listopada 2012, 17:01

Czekolada nieco pomogła, przynajmniej na chwilę. Trochę też sprzątałam na podwórku i humor nieco mi się poprawił. Zobaczymy co będzie jutro. Dzięki za wsparcie. :D
Pleszka

Postprzez Pleszka » wtorek, 4 grudnia 2012, 22:52

Mój futrzak pożarł niedawno dzięcioła dużego. Jego brak zauważyłam już wcześniej - nagle przestał przylatywać na swoje stałe miejsce na jednej z sosen.
Dzisiaj natrafiłam na pióra... Nie mam pojęcia w jaki sposób go upolowała, dzisiaj nie była głaskana. Ot, chłodne podanie miski z jedzeniem i piciem...
Szkoda, tylko, że nie zrozumie za co to... :evil: Właśnie, żeby jeszcze głodna chodziła... ale na pusty żołądek narzekać nie może.
W takich chwilach na prawdę mam dosyć kotów.
Pleszka

Postprzez Jola » wtorek, 4 grudnia 2012, 22:58

Pleszko :D Szkoda dzięcioła :( Niestety przyroda ma swoje prawa :( A kocina poluje instynktownie i napewno nie będzie wiedziała o co chodzi :roll:
Obrazek
Jola

Postprzez Lamika » wtorek, 4 grudnia 2012, 23:12

Pleszko :) Przykre to zdarzenie, ale kot jest myśliwym. Nie zrozumie kary za coś, co uważa za sukces.
Birds of a feather flock together.
Lamika
Administrator

Postprzez 78 » środa, 5 grudnia 2012, 11:28

Niestety zadziałał instynkt łowiecki.Takie jest życie.Szkoda dzięcioła,ale cóż.
78

Postprzez Sokolnik » środa, 5 grudnia 2012, 19:54

Wczoraj obejrzałem pewien program stacji publicznej (żeby nie było product placement) pod tym linkiem - KLIK.

Jakżeż kogoś takiego jak p. Lis można posyłać jako prowadzącego :?: :roll: Taka osoba powinna być bezstronna, a swoje opinie pozostawiać dla siebie. Tymczasem p. Lis po jednej stronie ma swojego przyjaciela (czyli na starcie wiadomo, czyją stronę poprze), a pod koniec bez ceregieli nazywa p. Korwina-Mikke faszystą. Poza tym ciągle powtarza "Proszę nie przerywać, dajmy dokończyć zdanie", a sam wcina się w wypowiedź p. Korwina non stop. Przecież to są podstawowe zasady kultury!! O porównaniu p. Korwina do Hitlera przez p. Korwin-Piotrowską nawet się nie ustosunkuję, bo to jest poniżej wszelkiego poziomu. Jeden z najgorszych wywiadów jakie widziałem, pod koniec miałem ochotę wyłączyć materiał. Tradycyjna "pralka" dla mózgów szarego społeczeństwa. I to wszystko z podatków. Tragedia, po prostu TRAGEDIA!

//edit: I jeszcze jedno - jak można do człowieka starszego od siebie (czyli p. Lis do p. Korwina) mówić "Niech Pan..."? Poziom sięga dna...
"Przegrana nie jest naturalną częścią gry" - Magnus Carlsen
Sokolnik

Postprzez Ciuciek » środa, 5 grudnia 2012, 20:21

Ja programu pana Lisa nie oglądam od dawien dawna, już program Wojewódzkiego (jajcarskie "talkshow") jest na wyższym poziomie :mrgreen:

Pleszko a skąd wiesz, że twoja kicia go zjadła? może jakiś drapol, albo jeszcze co innego? ;)
Kot kolegi też skutecznie poluje na ptaki, niestety zabija ale nie zjada.
Ciuciek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ponarzekaj - będzie lżej